Over ons

Alle onderdelen vandaag nog leverbaar 

Hanno is al sinds 1966 een begrip in de regio. Voor het grootste assortiment aan producten en een deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij houden van de persoonlijke benadering en staan u altijd zelf te woord. Ook zijn wij specialist in:

  • gereedschap
  • equipment
  • kentekenplaten
  • diagnose-apparatuur
  • revisie van starters en dynamo’s
  • reparatie en onderhoud van Kärcher machines

 

Groot assortiment

Wij hebben meer dan 150.000 artikelen voor u in onze winkel en webshop staan. Van oliefilters, bougies, banden, gereedschappen, plaatdelen, bumpers, uitlaten en velgen tot xenonverlichting, sportsturen en sportstoelen. Ook verzorgen wij kentekenplaten voor auto’s, motoren, aanhangers, taxivoertuigen en bromfietsen.

 

Snelle levering

Ons ruime assortiment auto-onderdelen is direct uit voorraad leverbaar. Wij bezorgen bovendien gratis op onze vier dagelijkse bezorgroutes. Uiteraard bent u ook meer dan welkom om langs te komen. U kunt ook snel en veilig online bestellen via Hanno Direct. U zoekt heel gemakkelijk een onderdeel en ziet meteen de voorraadstatus in onze drie magazijnen en bij onze partnerleveranciers. Ook ziet u de levertijden en uw netto prijs. Heel handig!

 

Wij zijn erkend lid van GroupAuto Nederland

GroupAuto is licentiehouder van de full service garageformules CarXpert en AUTOEXCELLENT. Als erkend lid van GroupAuto
Nederland is onze grossiersorganisatie tevens onderdeel van een wereldwijd netwerk van meer dan 1.500 automaterialengrossiers.  Bekijk deze uitleg video van CarXperts:

Hanno BV: al meer dan 50 jaar een begrip bij de autovakman

Hulp nodig? Neem contact met ons op in Heerlen of Beek