Wij zijn lid van GroupAuto

GROUPAUTO NEDERLAND

groupauto

GroupAuto Nederland is een sterk samenwerkingsverband bestaande uit onafhankelijke grossiersuniversele autobedrijven en vooraanstaande leveranciers. Samen vormen wij een sterk netwerk. GroupAuto Nederland is opgericht in 1991 en telt (medio 2018) 50 onafhankelijke grossiers (70 vestigingen) in automaterialen, gereedschappen en voertuigtechnische specialisten. In 2017 telde GroupAuto Nederland een omzet van meer dan 160 miljoen euro.

Sterke partnerships
Als overkoepelende organisatie faciliteert GroupAuto Nederland ons goede afspraken met diverse partnerleveranciers over assortiment, prijscondities en leveringen en high-end IT-oplossingen (online portalen).

Garageformules

Wij bieden autobedrijven optimale technische, facilitaire en marketingsupport via garageformules (AUTOEXCELLENTCarXpert en CarXpert Service Partner). Ook werken wij aan diverse innovaties, zoals een telematica oplossing, waar de grossiers en autobedrijven uiteindelijk de vruchten van plukken. GroupAuto weet dit te realiseren door het aangaan van sterke partnerships met vooraanstaande (inter)nationale leveranciers.

Clubgevoel ‘Business is People’

Naast een optimaal support vanuit GroupAuto Nederland wordt ook het delen van informatie, kennis en ervaringen onderling zeer gewaardeerd door de GroupAuto leden. Onafhankelijk en toch onderdeel zijn van een club wordt als waardevol ervaren. Persoonlijk contact met elkaar is ‘key’. Het motto van GroupAuto is niet voor niks ‘Business is people’! GroupAuto weet hoe belangrijk persoonlijk contact en met elkaar samenwerken is. Daarom organiseren wij met regelmaat bijeenkomsten, seminars en congressen, waar grossiers, autobedrijven en leveranciers elkaar kunnen treffen.

Wilt u meer weten over de voordelen van ons lidmaatschap aan GroupAuto?

Neem dan contact op.

 

Internationaal samenwerkingsverband

GroupAuto Nederland maakt als aandeelhouder en lid deel uit van GroupAuto International. Het werken in internationaal verband maakt GroupAuto nog sterker als het gaat om vooraanstaande partnerleveranciers, high-end IT-oplossingen en innovaties. De grofweg 1.417 onafhankelijke grossiers (met 3.985 vestigingen) van GroupAuto hebben in 2016 zo’n 20 miljard euro aan onderdelen omgezet. En die omzet stijgt ieder jaar. Dit internationale volume is uiteraard belangrijk bij het aangaan van sterke partnerships met partnerleveranciers en biedt ook voordelen bij het ondersteunen en vermarkten van garageformules als CarXpert en AUTOEXCELLENT. Hieronder de cijfers in beeld van GroupAuto International.

 

Cijfers GroupAuto International

Hulp nodig? Neem contact met ons op in Heerlen of Beek